Efektyvi energija Jūsų namams
Titulinis 
Naujienos

Naujienos

KTE tinklalapyje – virtualus šilumos ir elektros skaitiklis

2008-12-29

Kauno termofikacijos elektrinė (KTE) sugrįžo į virtualią erdvę. Internete atkurtas ir lankytojams atvertas šiluminės elektrinės tinklalapis www.kte.lt. Jame pateikiama išsami informacija apie Kaunui šilumą ir visai Lietuvai elektrą gaminančią bendrovę.

„Atidarydami interneto svetainę siekiame tapti atviresni visuomenei. Tai yra vienas būdų priartinti bendrovę ne tik prie verslo partnerių, bet ir galutinių klientų – šilumos ir elektros energijos vartotojų“, – tvirtino KTE generalinis direktorius Antanas Pranculis.

KTE interneto svetainėje pateikiama informacija apie šilumos ir elektros energijos gamybą, diegiamas inovacijas, socialinės atsakomybės projektus. Tinklalapyje – operatyviausi pranešimai apie kauniečius šiluma ir elektra aprūpinančios bendrovės veiklą.

Vartotojų dėmesiui pritraukti svetainėje įdiegti virtualūs skaitikliai, kurie realiu laiku rodo, kiek šilumos ir elektros energijos nuo metų pradžios pagamino KTE. Šie duomenys nuolat atnaujinami – skaitiklio rodmenys kas sekundę keičiami. 

KTE yra pagrindinis šilumos gamintojas Kaune. Per parą elektrinė vidutiniškai pagaminama 4,2 tūkst. megavatvalandžių šilumos ir 1,7 tūkst. megavatvalandžių elektros energijos. 

Pagal KTE plėtros projektą, Kaune numatyta statyti vieną moderniausių Rytų ir Vidurio Europoje šiluminių elektrinių. Elektrinė gamintų šilumą Kauno miesto vartotojams ir elektros energiją visos Lietuvos reikmėms. Nauja elektrinė taptų patikimu elektros e


Visos naujienos



partneriai